Eftersom att både jag och Ellinor har sjukt bra kontakt med ett gäng fantastiska promoters nere i London och ni är så otroligt många som frågar om nattklubbslivet där när det kommer till vart man ska gå osv. Så tänkte jag bara berätta det för er eftersom att jag precis fick en uppdaterad nattklubbsguide av våra promoters som jag tänkte dela med mig av.

HÄR finns tidigare nattklubbsguiden om ni vill läsa även den.

54caa6c5a298661966ee05d5_image

Här är listan på de bästa nattklubbarna just nu:

? The Box – The Box är bäst på torsdagar. Och som ni redan vet så älskar jag The Box. Det är ju inte en vanlig klubb utan det är en liten och intim klubb med mystiskt, mysig och teater-aktig atmosfär där du kommer stöta på ett eller annat känt ansikte. Harry Styles var ju där när vi var där. Och inte nog med det, de har även de sjukaste uppträdanden någonsin, du kommer gå därifrån chockad med öppnad mun haha. Det enda som är tråkigt med The Box är att man absolut inte får ta några kort där inne. Men det är väl därför det är så exklusivt där antar jag.

? Libertine – Gillar ni Hip Hop, RnB och lagom med House kommer ni ÄLSKA Libertine. De spelar den absolut bästa musiken och de absolut bästa remixerna jag någonsin hört. Libertine är verkligen en av mina favoritklubbar i London. Vi var där flera gånger i höstas pga vi älskar den klubben så mycket. Det som är bra med Libertine med är att de mixar all musik beroende på stämningen i klubben.

Documents12

? Radio Roof Top – Är en exklusiv restaurang och bar med lite celebrity spot. Och här kan ni både käka en god tapas middag och dricka vin och cocktail pre drinks gratis med Carlos.

? Maddox – Är en Private Members Club vilket betyder att inte vem som helst kommer in, men det är riktig roligt. VIP:en är bäst, för de spelar bra musk där hela tiden. På nedervåningen så spelas först house fram till typ 1 eller 2 och sen sätter de igång med as bra RnB och då jäklar blir det drag.

? Project – Spelar mest House, skulle väl säga att musiken känns väldigt kommersiell och som här hemma i Sverige på nattklubbarna. Project är bäst på tisdagar!

? Toy Room – Är en liten klubb men är just nu en av Londons mest populäraste klubbar att gå till på en måndag. Här spelas det Hip Hop!

Senast överförda17

På alla dessa klubbar så har en av våra promoters Carlos Hernandez en Manager Walk in Lista vilket betyder att om ni blir uppskrivna av honom så får ni gå före i kön direkt när ni kommer till klubben, plus gratis alkohol vid hans bord hela kvällen. Vilket är väldigt soft.

Carlos hittar ni på facebook under namnet Carlos Hernandez eller på numret +44 7473 423569 (whatsappa om ni bara är i London på semester), här är även länk till hans Twitter och Instagram. Glöm inte att säga att ni kommer från mig dock, väldigt viktigt!

Tre andra viktiga saker ni bör veta om Londons uteliv:

1. Klä upp er, ni kan bli nekade att ej komma in på vissa klubbar om ni inte bär klänning och klackar framförallt.

2. Promoters kostar ingenting!

3. Drinkarna som ni får vid borden är väldigt starkt blandade hehe… Så att förfesta alldeles för hårt är inte att rekommendera. Vi gick alltid till klubbarna utan att ha druckit en enda droppe eftersom att endast några drinkar räcker sen.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna