20152

DSC00022

När jag berättade för min killkompis att jag skulle på ett möte med tjejerna bakom DeoDoc, en ny intim deodorant, så blev han alldeles generad och frågade om jag verkligen skulle blogga om en deodorant för underlivet.. Vilket fick mig att ifrågasätta varför det är så genant att prata om hur man tar hand om underlivet? För det borde väl egentligen vara världens mest naturliga grej att man även tar hand om det precis som man tar hand om resten av sin hygien? Visst?

Jag älskar DeoDoc, inte bara för det både luktar gott och kommer i en lyxig förpackning utan också för att tjejerna bakom företaget vill normalisera intim hygienen. Något som faktiskt bör vara lika normalt som att man använder vanlig deo eftersom att det precis som i armhålorna finns svettkörtlar i underlivet.

Nu är det dags att ta hand om underlivet hörrni, både vi tjejer och killar! Så om ni är sugna på att testa DeoDoc så finns det att köpa HÄR eller hos Lloyds Apotek, Kronans Apotek och Apoteksgruppen.

Detta inlägg är i samarbete med Deo Doc

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna