Mamma bakade nyttiga kladdkakemuffins och gjorde mangosmoothies till lunch. Det blev så gott och jag ligger ute och äter detta på den soliga altanen just nu, vilket är ännu bättre. Äntligen lite sommar!

Recept på de nyttigare muffinsen

Du behöver:

– 8 dadlar
– 2 dl hasselnötter
– 1 dl kokosflarn
– 0,5 dl kokosolja
– 4 msk kakao
– 0,5 msk honung
– 2 tsk vaniljpulver
– 3 ägg
– 1 tsk bakpulver

Gör såhär:

Mixa dadlar, hasselnötter och kokosflarn i en matberedare. Häll i kokosolja, kakao, vaniljpulver och honung och mixa igen. Knäck i äggen, mixa. Häll i bakpulvret och mixa snabbt. Klicka ut i små muffinsformar och grädda i 7 minuter på 175 grader. Låt stå i kylskåp innan servering. Enkelt va?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna