IMG_0095.JPG

IMG_0093.JPG

IMG_0091.JPG

IMG_0092.JPG

IMG_0094.JPG

IMG_0090.JPG

Det känns så sjukt att jag tog studenten för 2 år sedan för det känns verkligen som igår. Vill i vilket fall bara flika in och önska alla fina studenter en fantastisk dag och ett stort lycka till. Imorgon börjar livet på riktigt och jag lovar er att ni kommer kunna åstadkomma precis vad ni vill och drömmer om så länge ni bara vågar och tror på er själva.

Det viktigaste är att man känner sig glad och lycklig med tillvaron och att man inte stressar upp sig så mycket över framtiden utan försöker ta dagen som den kommer och gör vad som känns rätt här och nu. Herregud, ni är bara 19 år gamla. Ni har hela livet framför er! Glöm inte det och ha nu världens härligaste dag och ta hand om varandra, jag tänker på er <3

Om ni vill höra om min student förresten samt lugna framtidshetsen litegrann så kan ni lyssna på vårt senaste avsnitt av Måndagspepp HÄR. Ellinor och jag berättar om våra studenter och om karriärhets och framtidsstress…

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna