Eftersom att jag äntligen fick tillbaka min telefon igår så har jag ju en del bilder att visa er ifrån helgen i Göteborg. Sitter just nu på tåget till Stockholm för att gå på ytterligare en Bubbles and Brunch med lite nationaldagspecial så vad passar bättre än att berätta om förra helgens Bubbles nere i Göteborg?

Bubbles var ju på Push i Göteborg så gick ner dit från hotellet vid 13.30 och då var det redan mycket folk. Ellinor hade till och med några tjejkompisar som var där så hängde med dom och hann med något glas innan det sattes igång….

 

För precis som hemma i Stockholm så drog Bubbles på Push som vanligt igång med låten ”This is how we do”, konfetti och sjukt bra musik. Och det dröjde inte länge förrän…

  

  

 

…taket öppnades och vi alla stod och dansade på sofforna istället för golvet. 
Typical bubbles! 

Älskar terassen på Push. De borde finnas sjukt mycket bra dagsfester där nu på sommaren???   

 

Avslutade bubbles runt 17 och drog då iväg till andra sidan stan för att äta pizza. Vi delade på en Elli special som vi kallar den och det år köttfärs, ruccola, vitsås och pommes på. Den är helt sjukt god men mamma och pappa bara skrattade åt den när jag berättade om den för att de tyckte den lät riktigt grotesk. Men jag lovar att det är precis en Elli special som behövs efter en dagsfest på Bubbles and Brunch.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna