la-trb-airfare-417-aruba-american-delta-20141009

Vet ni vad som har hänt?

Jag har blivit så jävla lurad. Jag skulle ju åka till Aruba på söndag för att träffa Yoga Girl och sen avsluta med några dagar i New York men gissa vad som hände igår? Jag får ett sms, observera ETT SMS, av killen som bjudit med mig på den här fantastiska drömresan, att han kommer åka själv och att jag inte ska följa med…

Här har jag packat väskan, köpt fina strandtunikor, förberett reportage, tackat nej till midsommarfester, andra evenemang, jobb och resor, gjort massa research kring aktiviteter jag tänkt att vi ska göra, tackat ja till instagramjobb jag skulle göra på Aruba och framförallt ställt in mig mentalt på att äntligen få lite härlig semester med någon som verkade vara en härlig och trevlig kille. Och så får jag ett sms, ett jävla sms några dagar innan vi ska åka iväg…

3017082190_4f2f424e09_b

arubabeach1

Är så besviken och arg. Men framförallt ledsen. Känner mig så lurad, naiv och dum. Jag har hela tiden vetat att hela grejen med att en kille som jag aldrig träffat och inte känner bjuder med mig på en resa är rätt sjukt och inte händer alla. Men samtidigt har det känts som världens mest naturliga grej eftersom att jag vet att jag själv säkert skulle kunna gjort samma sak. Så när vänner undrat och varit lite oroliga kring om det här verkligen varit på riktigt, om killen jag skulle åka med verkligen är normal osv så har jag liksom bara känt att de oroat sig i onödan. Men nä, nu visar det ju sig att de haft rätt och så blir det jag som framstår som världens idiot istället.

Är så trött på att bli utnyttjad för min optimistiska och otroligt positiva och enkla sida. Det räcker nu liksom. Försöker se det positiva med att det inte blir någon resa, men just nu känns det väldigt svårt och tråkigt bara. Jag menar herregud, jag skulle åkt iväg på söndag och varit borta i två veckor!!!! Är så ledsen för er skull också, vet att många av er verkligen sett fram emot att följa den här resan på min blogg… och framförallt mötet med Yoga Girl..

Men aa, nu vet ni vad som hänt och jag orkar verkligen inte svara på fler frågor kring det här för det är så otroligt konstigt som det redan är. Den här killen ska inte få ta någon mer energi från mig i varje fall. Och att vissa killar är totalt efterblivna, visste ni ju redan…

Ha en fantastisk onsdag <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna