Mötte upp Molly på Odenplan igår som stod ivrigt och väntade med min favorit smoothie från Juiceverket. Sedan gick vi och la oss i en park och solade och snackade skit. Svirade om till klackar och drog till….

      

…Vass PR! Där Dasha och Maxinne (Heliumstudios) tillsammans med Ur och Penn annordnat förmingel för oss. Det var bubbel och popcorn och accessoarer i mängder man fick frossa i.

Blev även stylade… Så här sitter jag med ett glas bubbel och blir sminkad! Vilken lyx va?

      

På riktigt, hur fantastiskt väder bjöd inte Stockholm på igår? Det var helt magisk. Helt magiskt!

Vi åkte sedan buss till Summerbust där en Cabana väntade med ännu mer bubbel och dylikt. Jag hade en sååååå rolig kväll och Avicii var tusen gånger bättre i Stockholm än Göteborg. Blev så positivt överraskad.

Avslutade på Wall där efterfesten var. Men tyvärr var den varken lika rolig eller bra som den i Göteborg. Hade så kul med Molly, Cornelia och Mollys syster Sandra dock. Så roliga och söta tjejer verkligen <3

Idag vaknade jag upp till en lika solig men inte lika fantastisk dag… Alla tankar och kärlek till Lisa Holm med anhöriga. Fruktansvärt <3 Jag och molly pratade om det hela morgonen och gick sedan och köpte med oss frukost till en park där vi legat hela förmiddagen. Åt precis lite glass med.Nu ska vi svira om till klackar och fräscha till oss och sen får vi se om vi drar på förfest någonstans eller sätter oss på en uteservering och myser. Det blir summerburst ikväll också, fick precis tag på en biljett så är så glad <3Tack Ur och Penn och Helium Studios för en magisk fredag!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna