Jaha, då var det Måndag igen och äntligen har jag nu samlat krafter och laddat upp efter den här magiska och otroligt roliga och galna helgen..

Var ju som sagt på Sunmerburst även i lördags. Det var inte tanken egentligen men hade så kul med Ur och Penn och Helium Studios i fredags att jag var tvungen att gå igen.

  

Kvällen började med att jag och Molly gick och köpte oss en varsin oxfilé pasta i take away box på en restaurang på Odenplan. Sen tog vi bussen till söder till Mollys kompis Cornelia där ett stort gäng tjejer satt på utegården och drack drinkar och lyssnade på musik.

Vi snackade skit, åt vår fantastiskt goda pasta och bara myste i några timmar tills vi vad tvugna att ta en taxi till Gärdet….

Fick öl av Heiniken….

  

Tappade sedan bort alla.. Så hängde själv på Summerburst ett bra tag innan jag fick syn på Daniel och Jakob som jag hängt med kvällen innan. Mitt i allt där så dök även min superhärliga tjejkompis jag hängde supermycket med i Dubai upp och jag blev sååååå glad. Så hängde med henne och hennes kompisar resten av Summerburst.

Hamnade sedan på ett glas rödvin hemma hos en samarbetspartner-ish med flickvän och kompis och följde med dem till Wall där Axwell och Ingrosso spelade. Hade sååååå roligt! Hela gänget var så härliga och roliga. Thank god för sköna människor som kan bjussa lite på sig själva. 

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna