DSC03674

DSC03685

DSC03680

Eftersom att min dator la av häromdagen så åkte jag ut till Apple butiken i Täby Centrum idag och köpte en ny dator. Det fick bli den nya guldiga macbooken då den är så otroligt smidig att ha med sig eftersom att jag far och flänger mycket. Pappa håller redan på att hjälper mig installera den och jag tror nästan han är mer exalterad över min nya dator än vad jag själv är haha.

Nu har jag precis ätit lite hemmagjord tortillapizza och tänkte ta en kvällspromenad med Hilton. Sen ska jag titta på något avsnitt av Pretty Little Liars. Och imorgon behöver jag jobba hela långa dagen och förbereda lite inför midsommarhelgen. Vad ska ni göra på midsommar?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna