DSC03695

DSC03696

DSC03690

Som ni säkert redan vet vid det här laget så är ju både mamma och jag väldigt nyfikna på allt som är hälsosamt. Var därför tvungna att testa lite produkter ifrån LCHF-klubben som Katrin Zytomierska tagit fram när vi fick syn på dem. Så gjorde en frukost imorse med några av hennes produkter. Allt var riktigt gott och jag kommer absolut att fortsätta köpa alla produkterna men om vi ska försöka sätta betyg på produkterna så skulle jag säga så här:

Müeslin var inget speciellt om man ska sätta det i perspektiv med vad den faktiskt kostar… Men ändå jättegod, mammas är godare dock… Därför får den 3 av 5 (ni hittar recept till min mammas müesli här)

Nougatkrämen däremot, WOW! Så sjukt god! Ni måste måste måste testa, smakar typ som nutella fast det bara innehåller bra grejer. Jag menar kan det bli bättre? 5 av 5 utan tvekan!

Chiaknäckebröden var också riktigt mumsiga, speciellt med ost på. De får även de 5 av 5 <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna