Måste börja inlägget med att jag är otroligt dålig på att svara på kommentarer. Men detta är endast för att jag inte förstår mig på hur jag gör. Behöver kolla upp detta genast.

Tänkte dock att det kan vara kul att köra ”veckans frågor” i bloggen varje vecka där jag svarar på lite frågor jag fått. Var tror ni om det? Vi testar och ser hur det går…

IMG_2526.JPG

Hej Hanna!

Dina solgalsögon från Michael Kors vart har du köpt dem och vet du vilken modell du har? Du la för ett tag sen ut dem på snapchat! Vill så gärna köpa dem! Kram

Svar: Hej fina du! Köpte dem i en ”second hand” butik i USA. Har ingen aning om vilken modell det är eller någonting tyvärr.. Jag hoppas att du hittar liknande. Kram

tumblr_nhohlgTMAU1qc1uwto1_1280

Superbra och inspirerande podd, tycker att ni båda två verkar så sjukt sköna och härliga, massa cred till er! Jag har dock en liten fundering angående ämnet och jag skulle bli så glad om du ville ta dig tid att svara, kanske i ett inlägg!

Jag är 17 år, har aldrig haft ett seriöst förhållande och aldrig kysst någon. Det här får mig att må ganska dåligt ibland, är det något som är fel på mig? Jag har haft killar som varit intresserade och varit lite på g med någon enstaka, men inget mer än så. De killar som jag varit intresserad av har friendzonat mig. Jag är sjukt kräsen när det kommer till killar och är inte som många andra att man tar vem som helst bara för att ha någon. Det här stressar mig otroligt mycket, det är inte det att jag hatar livet som singel, men att jag känner mig så efterbliven… Hur ska jag tänka?

Kram och tack för en superbra blogg!

Svar: När jag var 17 hade jag knappt heller haft något seriöst förhållande eller kysst en massa killar… Gick precis in i ett när jag fyllde 17 och kände mig där och då också rätt ”efter” och funderade mycket på varför jag knappt haft kille innan. Men vet du vad? Det är verkligen inget fel på en själv bara för att man inte kysst någon eller inte haft något seriöst förhållande. Du har bara inte hittat någon som passar dig och om det så tar ytterligare 3 månader, 1 år eller 3 år spelar ingen som helst roll.

Pictures4

Hej! Jag har lite konstruktiv kritik att komma med till dig. Jag har följt dig och din blogg sedan du åkte till Australien och har alltid tyckt att du verkar vara så himla go. Det kändes verkligen som att du hade fötterna på jorden och höll inte på med en massa ytligheter. Tyvärr har någonting förändrats..

Ända sedan du började hänga med hon Ellinor har du ändrats i mina ögon (och säkert i dina också, men då till de bättre enligt dig säkert). Det känns som om att allt numera handlar om att festa, hänga på VIP och med ”viktiga och kända personer”, allt ska vara lyx och hög klass. Även din stil har ändrats (inget fel på det i sig, men det stärker bara min tes..). Jag blir bara mindre intresserad och tyvärr stör mig mer på er och era attityder mot världen.

Jag vill bara att du ska veta detta och försöka ta åt dig för att komma tillbaka till den ”gamla” Hanna som jag fastnade för till en början. Jag saknar henne och hoppas få både höra och se mer jordnära och mysiga inlägg som du gjorde förr. Hoppas hon kommer tillbaka!

Svar: Hej tjejen! Gud vad tråkigt att du känner såhär… Självklart har jag förändrats sedan jag bodde i Australien på många plan men inte alls på det du pratar om. Jag är fortfarande samma omtänksamma, jordnära, positiva och enkla Hanna och ser på livet precis som jag gjorde då. Jag bryr mig inte ett dugg om ”viktiga och kända personer” eller lyx och hög klass. Jag har bara råkat hamna lite i sådana kretsar sedan jag flyttade till Dubai och kom tillbaka till Sverige. Angående min stil så vet jag själv inte vad den är, försöker fortfarande hitta den så testar på lite olika för att försöka hitta det just jag gillar och trivs i.

Det som har förändrats med mig är att jag på senaste verkligen lärt mig att stå upp mer för mig själv, våga säga ifrån och inse mitt egna värde på ett helt annat sätt. Ingen ska få trycka ner mig eller tro att dom har rätten att säga något elakt om mig och att det är okej. Jag har också lärt mig att älska mig själv betydligt mer än jag gjort förut och har också kommit underfund med att ju positivare jag är, desto positivare kommer mitt liv bli. Hoppas du snart kommer se detsamma!

Pictures4

Hej!

Har läst din blogg nu i ca 3 år nu och saknar hur du bloggade förr. Saknar de nyttiga recepten och träningstipsen istället för tips över de bästa klubbarna..

Har du slutat att träna eller kommer du börja skriva om de snart igen?

Svar: Hej, man hamnar ju i olika perioder här i livet och på senaste har jag verkligen varit lite i en ”utelivs-period” även fast jag knappt gått ut en gång i veckan. Jag har fortfarande tränat och ätit bra dock men inte skrivit om det så mycket då jag faktiskt inte förrän nu insett att ni verkligen gillar att läsa om det. Så jag kommer absolut att ta upp det mer och mer här igen. Hoppas du håller dig kvar, för har massa spännande att berätta.

Skärmavbild 2015-06-17 kl. 13.01.15.png

DSC03068

Hej Hanna!

Wow vad kul du verkar ha just nu!

Jag, precis som dig ÄLSKAR verkligen att resa!! En vän och jag funderar på att åka utomlands till hösten 2015, jaja jag vet..det är liksom hela sommarn kvar men vi vill ha något för bra pris. Vi är framförallt sugna på värme, värme och värme. Men ett ställe som har både värmen och shoppingen skulle vara perfekt!

Vi tänkte åka iväg i oktober. Undrar därför ifall du har några resetips? Skulle vara kul ifall du kunde göra en guide och posta i ett inlägg.

Svar: Hej snygging! Vet du vad? Ni borde kolla på flygbiljetter till Dubai och Florida. Bra för solsemester och för shopping. Amerikanska dollarn är ju dock väldigt hög nu vilket kanske är lite trist, men jag har hittat superbilliga biljetter dit.

IMG_9964.JPG

Hanna!!

Nu kommenterar jag på helt fel bild men jag snapade även dig och frågade, fick dock inget svar men jag blir galen jag bara måste ha den blå tröjan du hade på dig på snapchat för någon dag sedan.

Var är den ifrån? Jag dööör så fin den är.

Svar: Den kommer härifrån, vad roligt att du gillar den.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna