Tänkte precis som alla andra svara på en liten sommarlista ifall ni vill höra mina planer inför sommaren. Tycker det har varit så roligt att läsa andras så ville också göra en. Gjorde om några frågor lite dock och la även till något.

Hoppas ni gillar den!

IMG_9986.JPG
På väg hem från en veckas konstant festande i Båstad förra sommaren i Betsafe bilen med tjejerna och bästa Limpan som vi lärde känna där nere. Bilden är tagen med en GoPro..

IMG_9988.JPG

IMG_9987.JPG
Bea och My i Båstad förra året på yatch party på en av de gigantiska båtarna som låg vid hamnen. Den var flera våningar och hade till och med jacuzzi. Snacka om drömmig båt.

IMG_9985.JPGPå dagsfest på Pepes Podega i Båstad förra sommaren..

Hur ser dina planer ut inför sommaren?

Som det ser ut nu kommer jag åka till Båstad x2, först för Summer On Festivalen som är där i början av juli, sedan på herrarnas tennisvecka som jag även var på förra året.

Måste även försöka ta mig till Visby under Stockholmsveckan. Ska också åka och vara i Göteborg med Ellinor, tänker då Tylösand, Liseberg och massa annat mysigt. Vill även hinna med en utomlandsresa och åka upp till vårt sommarställe i Norrland.

1208184_520_292

En epic kräftskiva måste också hinnas med. Så vem styr? Jag vill verkligen verkligen gå på en rolig kräftskiva i sommar. Var borta i Augusti förra året när det är säsong och sen var jag sjuk…

Visste ni förresten att min familj åker och fiskar kräftor princip varje sommar? Det är så mysigt och också väldigt roligt att åka och plocka upp burarna morgonen därefter.. Sen har vi kräftorna i badkaret hemma innan vi kokar dem.

Vad dricker du i sommar?

Vatten och så tror jag det kommer bli en hel del rosé också.

Vilken är din värsta sommarinsekt?

Mygg helt klart!

IMG_7456

IMG_7291
Felix på wake board bakom en kompis vattenskoter för typ tre somrar sedan
 
IMG_7497

IMG_8108

Den ultimata sommardagen:

Dagen börjar med en brunch med ett gäng tjejkompisar, sedan möter vi upp några killar och åker ut med en båt till en avlägsen ö där vi badar, lyssnar på musik och åker vattenskoter med ring bakom. När vi börjar bli hungriga så åker vi vidare för att käka middag på en restaurang och dricka lite vin, öl och cider på en uteservering med en magisk utsikt och sol som gassar. Sen avslutar vi kvällen med att tända en brasa och grilla marsmellows på en klippa i skärgården i solnedgången följt av nattbad och bastu.

Ursäkta, men hur perfekt dag? Hade faktiskt en liknande för tre somrar sedan som ni ser bilder på ovan. Det var magiskt, helt helt magiskt! Jag älskar verkligen skärgården, båt och havet. Det är så mysigt.

Vad oroar du dig för?

Att det kommer bli dåligt väder, att sommaren kommer gå alldeles för fort och att jag inte kommer få till en utomlandsresa någonstans i Europa…

ES1_8381

Det här lyssnar jag på i sommar:

Jag lyssnar mycket på svensk musik under sommaren men också på podcasts. Tycker det är så härligt att lyssna på podcasts när jag är ute och går eller ligger och solar. Ni måste ju lyssna på Måndagspepp i sommar, det kommer jag göra! Här har ni den perfekta sommarlistan förövrigt som man kan sätta på i samband med midsommarfesten eller kräftskivan.

Vad är din favoritglass?

Jag älskar sandwich och har alltid gjort men solero exotic är en ny favorit. Det är en perfekt sommarglass med.

IMG_0002.JPG

IMG_0003.JPG

Vad ska du göra på midsommar?

På midsommar har jag blivit inbjuden till Dasha och Petra Tungårdens midsommarfest ute på ett värdshus vid vattnet en bit utanför Stockholm. Det vankas traditionall midsommar jag och jag tror det kommer bli riktigt fett.

Förra året hade jag mitt bästa midsommarfirande någonsin, firade i en lada på en brygga vid vattnet ute i skärgården i St:Anna och hängde med många av mina nära vänner. Det var ett killkompisgäng som styrt och det var så mysigt. Midsommardagen var lika härlig den för då tog vi båt till Stegeborg där det var skärgårdsfest.

Vad kommer du köpa inför semestern?

Oj, behöver köpa så sjukt mycket nya kläder. Jag kommer bla. behöva köpa en ny bikini, ett par låga vardagsskor, några snygga mockaboots, en mockajacka, en skinnjacka, klänningar, tunikor, ljusa byxor, kostymbyxor m.m. Har en låååååång shoppinglista i anteckningar på mobilen..

IMG_0006.JPG

Vilken är din bästa sommarfrukost?

Färska jordgubbar, en somrig fräsch smoothie och en avokado macka.. Älskar också american pancakes!

Vad är enligt dig, den bästa grillmaten?

Grillad kyckling med potatissallad och bearnaisesås samt en fräsch sallad till. Gärna lite haloumi till också.. Är inte så mycket för kött faktiskt, mer för kyckling i någon god marinad eller bara på ett grillspett.

IMG_7456

Bästa platsen att ta ett dopp på?

Havet helt klart, jag älskar havet! Kommer dock sakna vår pool den här sommaren.. Det är alltid härligt att ha, plus att det är så fantastiskt fint i trädgården. Fast egentligen, hur mycket användning har man av en pool i Sverige?

DCIM101GOPRO

Ska du åka utomlands?

Inget bestämt, men jag hoppas verkligen att jag kommer iväg på en båtluff i Kroatien i Augusti. Det vore magiskt! Har velat åka till Kroatien sedan förra sommaren, så måste dit.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna