Det känns som att de flesta av er har koll på att jag är uppväxt i en liten stad i Östergötland, 20 minuter söder om Norrköping som heter Söderköping. Men för er som inte visste det, nu vet ni hehe. Visste ni förresten att Madicken spelades in där?

Har ni varit i Söderköping någon gång till och med kanske? Många brukar nämligen passera förbi där när man åker söderut. Så om ni någon gång gör det, stanna till och gå runt lite. Men framförallt, käka lite glass på Göta Glass eller Konfekthörnan. De har den godaste glassen någonsin som de tillverkar själva i källaren. Var där igår med Linnea igår och åt min favoritglass vilket är pecannötkola! Söderköping är världens mysigaste ställe på sommaren också!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna