Eftersom att jag har sån extrem bloggtorka just nu så tänkte jag bara kika in här och slänga in en liten lista. Hoppas ni tycker det är roligt att läsa sånna och kom gärna med idéer om ni har något speciellt ni skulle vilja att jag bloggade om. Ha en fantastisk tisdag så länge så kommer jag med en uppdatering snart.

Vad gjorde du igår?

Svar: Igår hängde jag med en kompis, vi låg däckade i sängen, snackade skit och kollade på roliga videos hela lååååånga dagen eftersom att det regnade ute. Sen åkte jag hem till Västerås.

Vad åt du till frukost idag?

Svar: En blåbärssmoothie. Har dock bakat lite bröd också så väntar på att det ska gräddas klart. Kommer visa er sen hur det ser ut självklart hehe.

June-06-2012-19-16-05-sdfsg

En bild som symboliserar denna dag?

Svar: Denna, utan tvekan… Jag känner mig trött, oinspirerad och dålig och allt känns bara jobbigt och omotiverande. Jag måste verkligen ta tag i saker och ting den här veckan vilket troligtvis gör mig lite stressad och ångestfylld.

Vilket är ditt lyckonummer? 

Svar: Har inte direkt något lyckonummer och har aldrig haft men känns som att 7 och 17 är nummer jag gillar lite speciellt. Vet att när jag spelade fotboll så hade jag nummer 10 på tröjan. Så det numret gillar jag också.

IMG_0616.PNG

Vilka är dina ofta använda emojis?

Svar: Dem ovan

Vilket är ditt senaste köp? 

Svar: En tågbiljett.

Vad är det första du ser på hos det motsatta könet? 

Svar: Leendet och kroppsspråket.

tumblr_inline_mjimxvDmsQ1qz4rgp

Om du fick välja att leva i en tv-serie vilken skulle du välja att leva i då? 

Svar: Jag skulle vilja leva i Gossip Girl såklart. Sån dröm att bo i New York på Upper East Side liksom och gå på massa events och fester med sina Chanel och YSL väskor och Balmain skor.

Är du allergisk mot något?

Svar: Nej, eller jo negativa och inskränkta människor..

IMG_0136

1bb82ba2f5e3e3d0709421d2709c5c44

Saknar du någon just nu? 

Svar: Ja, det gör jag. Finns så många jag saknar. Jag saknar alla i Australien, speciellt Maddy. Sen saknar jag Moa och Emilia också, två barndomskompisar jag inte sett på jättelänge nu. Saknar också Ellinor och en massa killkompisar <3Ett ord som du aldrig lyckas stava rätt? 

Svar: Googlar alltid upp hur ”necessär” stavas när jag ska skriva det haha.

Vad ville du bli när du blev stor när du var barn?

Svar: Jag ville bli popstjärna eller ”kändis”

Vad skrattade du senast åt?

Svar: Mitt och Ellinors senaste avsnitt av Måndagspepp, som ni hittar HÄR.

tumblr_mht9ki7yUA1s59p5uo1_1280

Vad grät du senast åt?

Svar: Filmen Pearl Harbour, har ni sett den? Det hade nämligen inte jag gjort förrän i söndags och den är så bra och så himla himla fin. Ni måste titta på den.

Vilken tid på morgonen vaknar du? 

Svar: Wow, så olika. Kan ju princip gå upp när jag vill. Men det brukar bli runt 8 på morgonen eller tidigare. Försöker att inte gå upp senare än 8 eftersom att jag får mycket mer gjort på förmiddagen än eftermiddagen.

Senast 3 inkomna sms?

1. ”Alltså ursäkta?????? Så gott! Tänk att göra dem med Katrinz Nutella???”

2. ”Så inget viktigt saknas alltså.”

3. ”Du vill höra detta, trust me”

DSC08378

Hur ser du oftast ut till vardags?

Svar: Typ som ovan

Vad stod de i ditt senaste skickade sms?

Svar: Köp med jordgubbar hem!!!!

Recently Updated3

Vad tror du skulle vara annorlunda i ditt liv om du var av det motsatta könet? 

Svar: Wow, vilken svår fråga. Jag tror jag skulle ha betydligt snyggare klädstil i varje fall eftersom att det känns mycket enklare att styla en manlig outfit än en kvinnlig.

Vad tycker du om ordet hen? 

Svar: Det gör mig inte någonting att det ordet finns. Jag tycker bara att det är bra. Självklart ska de som varken vill eller kan definiera sig som han eller hon också ha ett eget ord. Plus att det är smidigare att skriva ”hen” istället för ”han eller hon”.

Vilket språk hade du velat lära dig?

Svar: Pluggade spanska i skolan och tycker det är roligt med språk så skulle faktiskt vilja utveckla min spanska. Kanske borde flytta till Spanien ett tag och plugga lite språk? Det vore väl roligt?

Vad för sorts killar faller du för?

Svar: Jag faller för killar som får mig att skratta och brinner för någonting.

tumblr_m5t8xbKPOa1r1vvzio1_1280

tumblr_static_medsailors_2013_yellow_route_croatia_day_6-8546

Vart vill du åka just nu?

Svar: Jag vill verkligen åka till New York eller Kroatien.

Vad önskar du dig i födelsedagspresent?

Svar: En resa till Las Vegas eftersom att jag fyller 21!!!

Är du lik dig nu, som du var när du var barn? 

Svar: Ja, vad tycker ni själva? Här är några filmer… haha!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna