Har känt mig så otroligt nere och ledsen de två senaste dygnen. Så efter att ha suttit bokstavligt talat hela denna måndag och analyserat mitt liv och alla mina relationer in i minsta detalj så tror jag att jag äntligen kommit fram till varför jag mått som jag mått och gjort som jag gjort de senaste månaderna.

Enda sedan jag kom hem från Australien för ett år sedan och plötsligt flyttade till Västerås så har jag nämligen känt mig så otroligt vilse i vem jag är och vad jag vill och det enda jag har gjort är att ständigt fly vardagen. Så fort jag fått chansen att resa eller åka iväg över helgen så har jag tagit den. Och nu helt plötsligt känner jag mig helt tom och borttappad och trött på att bo i en resväska som jag är sämst på att packa. Jag trivs inte i Västerås men jag trivs heller inte i Norrköping där jag bodde förut. Inte heller känner jag mig så sugen längre på att bo i varken Stockholm eller New York.

Jag tror jag behöver hitta en trygg punkt där jag känner att jag vill vara ett tag och där jag trivs. Men samtidigt har jag ingen jävla aning om vad det är jag flyr ifrån. Vad är det för trygg punkt jag ska hitta ens? Och hur eller vart ska jag hitta den? Blir så otroligt frustrerad och stressad för jag är skittrött på att känna att det enda som ger mig något är att åka iväg någonstans, oavsett om det handlar om ett halvår i USA eller några dagar i Göteborg. Jag vill trivas hemma också, men framförallt längta hem, för det gör jag inte alls i dagsläget.

Någon som känner likadant eller känt likadant och hittat er safe spot? Känner mig så otroligt ensam i att känna såhär trots att jag innerst inne vet att jag inte är det eftersom att man aldrig är ensam.

Kram på er från en väldigt vilse liten själ <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna