IMG_1120.JPG

IMG_1114.JPG

IMG_1032.JPG

IMG_1121.JPG

Precis som förra året så hade jag och alla mina kompisar biljetter till grön camping trots att vi inte campade utan sov hos kompisar. Anledningen till att vi köper just camping, tält, brassestolar osv är för att vi vill ha ett camp där man hyfsat tryggt kan förvara sina saker. Vi har också camping för att vi fortfarande vill åt hela festivalstämningen, utan camping är det inte alls lika roligt tycker inte jag.

Hade världens härligaste camp i år med typ alla mina närmsta vänner. Vi var både tjejer och killar och hade det så himla roligt och mysigt. Älskar verkligen att Bråvalla är i Norrköping eftersom att jag kommer därifrån och känner så många som går.

IMG_1109.JPG

IMG_1110.JPG

Dag nummer kollade vi på Sabina Ddumba och hon var otroligt duktig. Det är hon som sjunger sin låt Scarred For Life i min Bråvalla film där runt 3:56. Såg att någon undrade om det nämligen.

Bea tjatade på alla att vi var tvungna att gå dit och jag är så glad att hon gjorde det för det var en av de bättre spelningarna. Hon körde nämligen i det svarta och blå stora tältet vilket gör att akustiken och känslan blir så mycket bättre och mäktigare.

IMG_1107.JPG

IMG_1116.JPG

IMG_1108.JPG

IMG_1046.JPG

Jag gillade akterna som var under dagen bäst, tyckte det var mycket härligare än på kvällen när det är så kallt och man bara tappar bort varandra och fryser haha.

Dag nummer 3 var det otroligt varmt dock, höll bokstavligt talat på att smälta. Vädret i år var ju faktiskt helt fantastiskt. Regnade knappt någonting vilket innebar att det inte heller var lerigt och äckligt som förra året.

IMG_1037.JPG

IMG_1039.JPG

IMG_1036.JPG

IMG_1038.JPG

Dada Life, Steve Aoki, Robin Schultz och Calvin Harris var magiskt dock trots att de spelade på kvällen eller snarare natten.

Tänk vad sjukt egentligen att man är på området från klockan 11 på morgonen till typ 03 på natten. Inte konstigt att jag har feber idag och känner mig otroligt risig. Har liksom varit på festival torsdag-lördag.

IMG_1124.JPG

IMG_1040.JPG

Är så glad att Ellinor lyckades få tag på en biljett till fredagen och lördagen. Hon är verkligen bäst och tycker verkligen att festival är hennes grej och har sagt det till henne ända sedan vi lärde känna varandra.

Tack till alla som kom fram och berömt oss för podden och våra bloggar också, ni är helt fantastiska och vi blir lika glada varje gång. Det känns faktiskt lite sjukt att ni är så många som faktiskt läser det här.

IMG_1115.JPG

Tove Styrke var också helt fantastisk, älskar hennes låt White Light Moment så är lite besviken att hon inte körde den dock.. Men gillar även Borderline och Number One och dom körde hon ju.

Bilden ovan är ifrån hennes konsert <3IMG_1041.JPG

IMG_1053.JPG

IMG_1112.JPG

Caroline, jag och Bea

Mina Bråvalla brudar <3IMG_1119.JPG

Just det, karusell åkte vi ju också….

Den var helt sjuk. Påminner om den nya karusellen Mechanica på Liseberg och på tal om Liseberg så måste jag verkligen dit i sommar med Ellinor. Älskar verkligen nöjesparker och åker princip allt. Det kanske ni inte visste??

IMG_1122.JPG

IMG_1123.JPG

IMG_1045.JPG

Tack Bråvalla för i år, har haft tre helt magiska dagar.

Vi ses garanterat nästa år igen <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna