Oj vad filmtips det blir nu men brukar inte se på film så ofta och nu helt plötsligt för att jag legat hemma och varit sjuk så har jag hunnit med så många. Vi börjar med Inglorious Basterds, har ni hört talas om den? Den handlar om andra världskriget och är otroligt bra och tro det eller ej, rolig! Men den är inte bara rolig utan rätt brutal, rå och sjuk också. En typisk Tarantino film med andra ord.

Om ni inte har något för er, se den! Den finns på swefilmer om jag inte minns helt fel. Brad Pitt är förövrigt otroligt bra i den här filmen. Älskar karaktären han spelar.

maxresdefault

Ett annat filmtips är The Best of Me. Den är så sjukt fin. Men tips, se den själv! Jag grät mig igenom princip hela filmen, det var alldeles för mycket starka känslor hela tiden så kunde liksom inte hålla tillbaka tårarna.

The Best of Me är en riktig kärleksfilm men skulle som sagt ändå inte tipsa om att se den med killen för jag såg i varje fall ut som ett bombnedslag efter att jag hade sett den haha. The Best of Me hittar ni också på swefilmer.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna