DSC05142

Skärmavbild 2015-07-05 kl. 08.30.09.png

DSC05129

DSC05149

DSC05148

Solade hela eftermiddagen igår vilket känns idag kan jag lova… Senare så åkte vi i varje fall till Hennan camping och åt middag med farmor och farfar och mina kusiner och sen så blev det popcorn och kortspel. Är riktigt vass på kortspel så vann självfallet.

Sen runt tio på kvällen bestämde vi oss för att åka ut och fiska så tog med oss gifflar och jordgubbar och rodde ut på sjön. Men fick ingenting så gav upp efter två timmar, lagom när jag skulle dra upp mitt kastspö dock så får jag världens största gädda!!! Den var helt sjukt. Följ mig på snap för att se mer av just det ögonblicket haha @hannafribergs heter jag där.

Nu blir det frukost <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna