Som ni säkert märkt vid det här laget så har jag otroligt svårt för att bestämma mig för saker och ting. En av mina jobbigaste egenskaper om ni frågar mig. Jag har nämligen fått för mig att jag vill backpacka Sydamerika/ Centralamerika nu. Typ, Costa Rica, Brasilien, Venezuela, Puerto Rico, Argentina, Mexico, Belize, Jamaica, Guatemala, Panama osv.

Anledningen till att jag helt plötsligt känner mig mer inne på Sydamerika och Centralamerika nu är för att det känns som att alla gör Asien vilket därför känns lite tråkigt. Jag vill ju göra något som inte så många andra har gjort.

Cancun

cancunm
Cancun, Mexico (vill verkligen dit under Springbreak)

Frågan är bara om jag vågar åka backpacka Sydamerika/ Centralamerika? Alla jag bollat lite med avråder mig pga det är så sjukt mycket kriminalitet, maffior osv.

Har ni erfarenheter? Kan ni inte snälla berätta.

rio-de-janeiro-brazil-hd-wallpaper

christ-the-redeemer-rio-de-janeiro_310916
Rio de Janeiro, Brasilien, vem vill inte åka hit?

Vet några som backpackat både Asien och Sydamerika/ Centralamerika som tycker att Sydamerika var så mycket bättre pga mindre turism. Asien lockar otroligt det också dock, var jättenära på att åka dit förra vintern.

Senast överförda4Jamacia vore också sjukt fett att besöka

Att backpacka Sydamerika ska dock vara dyrare än Asien. Tror inte det skiljer sig markant, men Asien är ju Asien. Vad tror ni? Är jag för naiv, skandinavisk och lättlurad för att åka till Sydamerika eller skulle jag klara det? Har verkligen ingen koll på just Sydamerika eller Centralamerika. Har bara hört skräckhistorier.

Oavsett om jag bestämmer mig för att åka till Sydamerika eller inte så ser det faktiskt ut som att det blir en backpacking resa i höst/ vinter. Jag kommer nog inte heller flytta till New York än, men herregud jag har hela livet på mig. Är inte ens 21. Jag behöver faktiskt inte stressa fram allting hela tiden.

greatBlueHole1

top-honeymoon-destinations-belize

The-Great-Blue-Hole-1

cancunm
Belize, har varit här en gång förut faktiskt när vi kryssade i Karibien

Vad tror ni?

Sydamerika eller Asien?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna