IMG_1185.JPG

Åt trerätters på Verandan på Grand Hotel i tordags med Molly då jag fått en middag för två på valfri restaurang i Stockholm av The Fork.

Vi började med att glas bubbel och en varsin kalixlöjromstoast, det var riktigt smaskigt.

IMG_1183.JPG

Vi båda beställde en varsin Wallenbergare till varmrätt och de var så goda.

Älskar Wallenbergare och lingonsylt. Det är verkligen livet. Husmanskost är ju så fruktansvärt gott, visst? Finns inget jag älskar mer än typ köttbullar, biff, brunsås, lingonsylt, potatismos och sådant.

IMG_1184.JPG

Sen blev det färska geléhallon och hallonsorbet med mörk choklad och fläder.

Riktigt mumsigt, gick därifrån med matkoma deluxe.

IMG_1186.JPG

TÄVLING

Det blev verkligen en middag utöver det vanliga. Och vet ni vad? I samarbete med The Fork har även ni nu chansen att vinna en middag för två på valfri resturang i Stockholm till ett värde av 1500kr. Hur roligt?

1. Klicka här och registrera dig. Surfa runt bland deras restauranger och välj vilken du skulle vilja att The Fork bjöd dig plus en vän en middag på.

2. Kommentera vilken restaurang du valt ut tillsammans med en kort motivering här på bloggen.

Alla som deltar delar jag ut 100kr till på era thefork-konton. Bra va? Det har restauranger som har ända upp till typ 50 % rabatt. Vilket är riktigt bra.

P.S. Viktigt att fylla i samma emailadress när ni registrerar er och kommenterar här på bloggen så att vi enkelt kan välja ut vinnaren och ge er alla som deltar 100 kr. En annan grej är att rabattkoden endast är möjlig att använda på de restauranger som tar emot YUMS men det står klart och tydligt på thefork.se

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna