Hittade en fantastisk lista hos Modette som innehåller 7 punkter kring varför singellivet är roligare än förhållandelivet. 
Här kommer mina favoritpunkter från den, se resten HÄR.

Du kan göra precis vad du vill

Det finns ingen som håller dig tillbaka och ingen som du måste anpassa ditt liv efter. Vill du kolla på tre säsonger i rad av Orange is the new black gör du det och vill du bo i ett annat land i tre månader kan du flytta omgående. Det här är total frihet!

girls-night-223691_w650cx345cy198

Du träffar alltid nya och spännande människor

Världen är full av andra härliga singlar och de finns precis överallt. Du kan skaffa nya kontakter på krogen, i skolan, på jobbet eller varför inte i mataffären?

Du är inte fast i ett dåligt förhållande

Du behöver inte oroa dig över att du har någon som du bråkar lite för mycket med eller tänka tanken på att behöva dumpa någon. Du slipper även svartsjuka och galna ex. Så skönt!

Senast överförda2

Du har tid att hitta dig själv

Som singel lär du dig att umgås med dig själv, vilket är otroligt nyttigt. Du lär dig extremt mycket om dig själv genom att våga vara ensam med dina egna tankar, testa nya saker och lära känna nya personer. Grattis!

Du är stark och självständig

Singlar är världens coolaste och mest självständiga personer som fixar allt på egen hand. När du är singel gör du allt från att jobba heltid till att renovera hemma, laga mat och allt annat där emellan. Du lär dig att ta hand om dig själv och en massa andra livsviktiga saker.

Kirsty+Lee+Allan+Girls+Night+Fundraiser+Launch+dPWu6Uj5T4gl

Behöver ni mer inspiration och pepp till varför singellivet faktiskt är rätt härligt, kravlöst och roligt så kan ni lyssna på mitt och Ellinors poddavsnitt nummer 19 ”Singellivet” som handlar precis om just det. Ni hittar det HÄR!

Varför tycker ni singellivet är härligt? Dela med er!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna