IMG_1599.JPG

Här kommer en liten update från dag 2 i Båstad. Jag hade det så sjukt roligt på lördagen!! Maskinen och Nause var sååååå bra och vädret var helt fantastiskt. Kunde inte bli bättre liksom.

Hela gänget vid Cabanan vi var vid var bara så roliga och härliga med. Så vi hade det skitroligt både på festivalen och på efterpärlan på Pepes, där vi tro det eller ej blev inbjudna till prinsen och prinsessan Sofias bord! De är så fina tillsammans <3 IMG_1616.JPG

IMG_1611-0.jpg

Det var några gulliga följare som kom fram och sa hej till oss också! Men bästa var nog ändå när en kille kom fram och berömde mig för min kärlekslista på Spotify haha. Han sa att han älskade den och att det var hans favoritlista på Spotify!

HÄR hittar ni den om ni blev lite nyfikna nu hehe.

IMG_1609.JPG

Sanja, Bakak, Nicklas, Christine och Elli

IMG_1612.JPG

KenzaZouiten_bastad_bilder_1-4

Kenza, Dani och jag <3 (bild lånad av Kenza) IMG_1614.JPG

IMG_1607.JPG

Tack Båstad och Summer On Festival!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna