Jag och Ellinor har länge pratat om att vi verkligen skulle vilja styra upp ett superroligt event tillsammans med er som följer oss på våra sociala medier och lyssnar på vår podcast. Vi tycker nämligen att det är så kul att få ett ansikte på alla er tusentals som följer oss och brukar ofta träffa bloggläsare när vi är utomlands för en bit mat, eller en utgång.

Vi blir också alltid så glada när ni kommer fram och säger hej. Ni förstår nog inte ens. Så vad tror ni? Skulle det vara roligt om vi styrde upp något? Något skojigt happening när vi liksom hänger tillsammans och bara umgås och har det roligt?

summer-party-hosting-harticle-main

Vad tror ni om en kräftskiva?

Med hattar, snapsvisor (alkoholfritt, så ni under 18 kan komma), lekar, liveband osv.

Documents

Eller helt enkelt bara en mysig picknick i en park med en massa filtar, kuddar, fingerfood och musik? Eller en utomhusbio, ett poolparty eller en mysig dagsfest? Vi skulle verkligen vilja styra upp något tillsammans med er så att vi kan hänga, kramas, skratta och prata om ett och annat.

Det vore därför så roligt och bra om ni kan kommentera detta inlägget om ni skulle vara intresserade att komma och vart ni skulle vilja att vi höll i eventet? Alltså i Stockholm eller Göteborg. Vi är väldigt inne på Göteborg, men beror ju på vart mest efterfrågan finns.

Kram på er, vi älskar er och ni är verkligen bäst!

P.S. Vi vill självklart försöka få allt gratis så ni slipper betala någonting.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna