Kallbadhuset19

Spontanbokade flygbiljetter till Visby igår tillsammans med Ellinor. Vi har funderat på att åka dit hela våren men inte tagit tummen ur röven och bokat pga vi alltid är så sega och ska göra allt i sista sekunden. Men nu är det bokat och vi kommer vara där mellan onsdag och söndag.

Det ska bli så roligt, har bara hört gott om Visby och Stockholmsveckan så är sjukt taggad. Beställde ett gäng klänningar från Nelly till lägenheten vi ska bo i igår också och idag så ska vi åka och göra en spraytan här i Göteborg.

gotland_visby_gamla_stan

large_hjarta-i-solnedgang-5810

vegafoto-archiveIV-08.gotland-helgumannen

Kommer någon av er att åka till Gotland nu i veckan? Eller har ni varit där förut? Finns det några mysiga och bra restauranger eller butiker vi måste till? Vi kommer bo mellan hamnen och Östercentrum typ, så där i kring gärna <3Gotland, see you soon!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna