IMG_0094
      

Direkt efter att vi landade här på Gotland igår så skyndade vi oss till lägenheten vi hyr och fixade oss på typ 20 minuter innan vi hoppade in i en taxi och åkte till Kallis. Där det var helt vindstilla! Nästan lite för vindstilla faktiskt! Otto Knows spelade där igår också och jäklar vilket bra drag det var! Hade det så roligt.

Visste ni förresten att Kallis är utsedd till Europas bästa beach club? Jag förstår verkligen varför efter igår för alla är så fräscha, beter sig och så är det sjukt bra tryck. Det finns liksom inget som kallas lugnt där.

Efter Kallis drog vi en snabbis till ett annat ställe och sen åkte vi hem, bytte om och chillade lite och sen mötte jag upp grabbarna på bilderna ovan och så gick vi tillsammans till Bubbles and Dinner där jag dansade till stängning typ. Snacka om en bra onsdag!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna