God Morgon! Bjöd hem killarna på tacos igår hemma hos oss innan vi gick ut vilket var så mysigt. Är lite missnöjd över att jag och Ellinor som vanligt är tidsoptimisternas tidsoptimister och knappt hade hunnit fixa oss själva när vi hade sagt att de skulle komma dock. Vi tänkte inte riktigt heller på att det troligtvis tar en aningen längre tid att laga mat till 8 pers än till 2 som vi är vana med haha.

Men det gick bra och vi var väl klara ca en timme senare! I varje fall drog vi till Burmeister efter maten och sen på en efterfest på en stor båt och så avslutade vi kvällen på ett gammalt fängelse som idag är ett vandrarhem. Det var rätt tufft där, vill lätt bo där någon gång.

Följde ni min kväll på Snap igår förresten? If not, följ mig nu! (Heter @hannafribergs) Daniel, Edwin och Charlie fick Inlogg till min snapchat och snapade HEEEEEELA kvällen! Och den är så rolig, puss på er!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna