Hade en relativt lugn dag igår vilket var så mysigt och härligt. Mötte upp två tjejer som vi har gemensamma vänner tillsammans med och så drack vi lite vin och lyssnade på musik på deras båt. Vi har träffats några gånger ute innan så vi känner verkligen inte varandra men klickade väldigt fort. Det är så härligt när man känner att man passar ihop med människor snabbt tycker jag. 

Vilket fall så mötte vi sedan upp deras killkompisar och gick vidare till Supper där det var knökfullt men riktigt bra drag! Musiken var riktigt riktigt bra och jag älskar att man fick stå på sofforna och dansa för det var princip det enda jag gjorde under kvällen. Älskar ju att dansa trots att jag varken kan eller har taktkänslan. Jag åkte hem rätt tidigt dock eftersom att jag tänkte att “de e en dag imorgon å” skämt å sido haha. Idag regnar det.. Men hoppas det går över! 

Kram på er <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna