DSC05422

DSC05439

Jag och Ellinor avslutade sista kvällen på Visby på olika håll då hon ville gå ut sista kvällen medans jag bara ville mysa och ta det lugnt. Mötte därför upp Alexandra, en tjej jag följt på Instagram ett tag som faktiskt kommer från Gotland och även hon följer mig.

Hon kände även de som bodde på sviten ovanför Creperiet (eller Strykjärnet som det kallas här på Gotland) så vi gick dit och beställde upp varsinna Creps på Crêperie & logi som jag hört så mycket gott om.

DSC05444

DSC05424

DSC05429

Jag tog en med kyckling och chevreost som var helt magisk. Tipsar verkligen ALLA om den! Alexandra beställde en med kyckling, feta och pesto. Och så satt vi där på balkongen i solnedgången och lyssnade på musik. Verkligen drömkväll.

Hade så gärna velat smaka efterättscrepsen också, som typ jordgubb och saffran. De lät så goda. Men det får bli nästa gång. För som jag sagt typ tusen gånger nu så kommer jag garanterat att åka tillbaka hit till Gotland. Då ska jag komma över med bil dock så man kan utforska ön lite bättre.

P.S. Om någon mot all förmodan skulle råka ha en likadan kofta som jag har på mig på bilden ovan så vill jag väldigt gärna köpa en sådan. Kan tänka mig att betala en del för den, för jag älskar den och måste bara ha den!!!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna