DSC05468

Visby 2015

DSC05472

DSC05471

Avslutade sista dagen på Gotland med en varsin glass på Glassmagasinet, en glasskiosk vid hamnen som har hela 180 olika sorters glassorter. Säg vilken smak som helst och de har den. Jag menar de har till och Redbull Vodka och öl smaker liksom? Haha. De gör även vissa glassmaker själva på övervåningen, vilket är typ det godaste som finns.

Jag tog smultron och kanelbullesmak och Ellinor tog delikatoboll och blåbärscheesecake. Alla var supergoda. Hade velat testa pepparkaka också dock. Älskar nämligen pepparkakor, saffransglass är också typ det absolut bästa jag vet och den kombon tillsammans hade säkert varit dröm också!!!!

Tack Visby och Gotland för den här gången <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna