Idag är inte humöret på topp, för har både feber och känner mig nedstämd och ledsen. Pappa säger att jag drabbats av Rockstjärnesyndromet. Ni vet när man hela tiden måste göra roliga saker för att livet ska kännas roligt och härligt. Ibland tror jag att han har rätt men sen tänker jag att nä, det har han inte alls det. Jag mår bra av att inte göra någonting alls också men problemet är att min kropp inte mår bra just nu.

Har tänkt en del på min hälsa de senaste dagarna eftersom att jag inte prioriterat den överhuvudtaget de senaste månaderna. För vet ni vad? Man kan inte hoppa på allt i sista sekunden konstant i flera månader och tro att verkligheten aldrig kommer hinna ikapp en, för det gör den. För nu sitter jag ju här med feber och snart en lunginflammation om jag inte taggar ner lite. Är helt utmattad, sönderstressad och sjuk efter flera veckors konstant resande med en resväska fylld med kläder som numera endast ger mig ångest. Jag har haft skitroligt. Det är inte det. Men när det väl kommer till kritan så är det inte roligt längre när kroppen säger ifrån och min insida inte mår bra.

Jag har stressat alldeles för mycket den här våren och sommaren. Haft mycket ångest över att jag inte känt mig stolt över mina prestationer på jobben jag antagit mig, druckit lite mer alkohol än jag borde, ätit en massa skräpmat jag vet att min kropp inte mår bra av och bara gjort för mycket av allt helt enkelt. Vilket jag också hela tiden vetat om men liksom ignorerat. Jag känner ju mig själv och min kropp och jag vet mycket väl vad den klarar av och inte. Mitt immunförsvar är svagare än många andras och jag stressar alltid på ett ohälsosamt sätt för att jag vill göra allt, hela tiden, men ändå så gör jag det.

Senast överförda11En smoothie fylld med hälsoingredienser som ingefära, keso, röda vinbär och hampafrön bla. Den färgglada helt fantastiska brickan har Therese Wahlgren designat och den kommer härifrån.

När jag satt och pratade med några bekanta häromdagen så pratade vi om hälsa och att hälsan alltid borde komma i första hand. Vilket är så jävla sant. Det är inte värt att åka sjuk till Ibiza i en vecka och komma hem ännu sjukare för att sedan få vänta ännu längre för att bli frisk. Det är inte heller värt att festa bara för att festa. Det är mycket roligare att göra i ordning sig ordentligt och gå ut för att man verkligen vill. Inte för att man ”måste” eftersom att det är sista kvällen kvar på semestern.

Prioritera alltid er hälsa framför nöjen. Det kommer ni vinna på i slutändan. Det har jag lärt mig nu och det kommer jag ta med mig resten av den här sommaren. Nu ska jag bara bli frisk först <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna