BLOPPIS HEMMA HOS MIG

Var? I Västerås hemma hos Hanna

När? Söndag kl 11-14

På söndag är ni välkomna hem till mig i Västerås mellan klockan 11-14 för att fynda. Både jag och Catja kommer sälja grejer och om ni varit hemma hos mig förut på bloppis och tyckt att jag har haft mycket saker vet ni inte vad som komma skall. Jag vill bli av med allt så kommer ha riktigt bra priser och erbjudanden. Ni får inte missa detta med andra ord.

tumblr_mp6uuzy3Zh1qfu6pbo2_1280

Har allt ifrån Primeboots till Odd Molly, till oanvända kläder med prislapparna kvar på. Har även mycket smycken, väskor, skor och dylikt. Det ska bli så kul och jag hoppas att det kommer lika många som det gjort tidigare. Om ni inte vill komma för att köpa något så kom för att kramas och hänga lite bara.

Mejla mig för exakt adress på hannalicious.blogg@live.se så syns vi hemma hos mig på söndag!!!

P.S. Ta med kontanter men swish funkar också.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna