Senast överförda14

Vet ni vad det enda jag har gjort idag är?

Suttit och internetshoppat hysteriskt samt letat efter sista minuten resor… Tragiskt men sant. Är så otroligt trött på den här usla sommaren så måste utomlands omedelbart man hittar liksom inget som faller mig i smaken riktigt. Blev medbjudna till Marbella med killarna vi hängde med på Visby och som vi känner lite halvt sen innan också men vill inte betala en flygresa på endast 8000kr ner dit.

Har därför börjat kolla lite på Kroatien men också på Skiathos och Skopelos i Grekland då jag fick höra på Twitter att det ska vara väldigt fint där. Men får sån panik på att det är så himla dyrt just nu. Hatar att veta att man kunnat få det dubbelt så billigt om man bokat tidigare liksom… (Ja, nu ser ni, här kommer den ekonomiska sidan fram). Men ibland får man väl bita i det sura äpplet helt enkelt. Vi får se!

I’ll keep you posted <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna