Spelade in två avsnitt av Måndagspepp igår med Ellinor på MTG. Ett efterlängtat avsnitt om attraktionslagen som kommer ut nu på måndag och ett annat avsnitt som blev väldigt väldigt känslosamt. Så efter några timmar i studion och en del kaffe åkte vi med Herman till Kungsträdgården och åt sushi från sushitrucken. Jag tog en specialare som jag fick friterad och den var såååååå god. Har ni ätit friterad sushi någon gång? Magiskt!

Efter sushin mötte jag upp två tjejer jag aldrig träffat förut men som jag pratat en del med över internet ang en jorden runt resa. Vi satte oss på takterrassen på Kulturhuset och sen gick vi till Friday’s och åt lite mat. Och efter det tog jag bussen hem och slocknade direkt. 

Idag ska jag vila och förbereda för bloppisen. Ses vi?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna