Och så var det måndag igen..

I dagens avsnitt av Måndagspepp så pratar jag och Ellinor om attraktionslagen, vad det är för något, hur vi kom i kontakt med den, hur man använder den till sin fördel och händelser som vi har varit med om som är rätt oförklarliga.

Kort och gott så handlar attraktionslagen och hemligheten om att allt som händer i ens liv är saker man själv dragit till sig. Att du är en magnet och att du drar till dig saker som ligger på samma frekvens som du själv. Tänker du bra tankar drar du till dig bra saker. Tänker du negativt och dåligt, drar du till dig dåliga saker. Inre lycka är nyckeln till framgång och allt som får dig att må bra kommer göra så att du drar till dig fler bra saker.

Man kan egentligen säga att attraktionslagen är en religion. Fast istället för att tro på Gud så tror man på lagen om attraktion – att man kan få vad man vill bara man tänker rätt.

Det finns mycket som händer här i världen som är över vår kontroll, som vi inte kan kontrollera eller göra något åt. Men det var och en av oss har kontroll över är våra tankar, hur vi väljer att reagera på vad som händer i våra liv. Jag tror därför att det är jätteviktigt att tro på någonting. Vad det än är, Kristendomen, Buddismen, eller vad som helst. Men just att man tror på att det finns något större än en själv som man är en del av och som är en del av en själv.

Ni hittar avsnittet HÄR

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna