tumblr_mdekdsoY1c1qcuuqlo1_1280

WAAAAAAAAH är i total extas!!!!!

Vet ni vad jag precis gjorde? Bokade en av mina drömresor (!!) Och vart ska jag och vad ska jag göra? Jo, wait for it… Jag ska b.la. fira min 21års dag i Las FREAKING Vegas! Ursäkta men kan man ens fira sin 21 års dag på ett bättre sätt? Don’t think so.

Jag är så glad för att det här äntligen händer för jag har verkligen tjatat och längtat efter detta alldeles för länge nu. Nu bär det av på nya äventyr darlings och jag kan nog inte vara mer taggad på vad som komma skall!!!

Documents5

Om jag ska försöka förklara mig kort, så tog två tjejer kontakt med mig för ett tag sedan om en “jorden runt resa” de ska göra. Jag blev givetvis väldigt nyfiken och frågade vart de tänkt att åka varpå de nämnde New York och Las Vegas. Vi träffades över en middag i Stockholm förra veckan, jag diggade dem och de diggade mig (antar jag??? haha) för nu har vi bokat en vecka i New York och en helg i Vegas tillsammans.

Mer har vi inte bestämt, men vi funderar på några dagar i Los Angeles, följt av Mexico, Jamaica och ett surfcamp i Costa Rica. Jag vill också väldigt gärna hälsa på en tjejkompis som nyligen flyttat till Orlando i Florida men som sagt så är inget mer än Vegas och NYC bokat i dagsläget. Jag har en hembiljett bokad i slutet av Oktober från Miami men den var så billig att det knappt spelar någon roll om jag bojkottar den eller inte.

Stockholm-New York, Miami-Stockholm kostade mig endast 3800kr liksom!

tumblr_m79dw7STh31r6djvdo1_1280
The Strip i Vegas, älskade Vegas <3
 
Celebrities at Encore beach Club at Encore in Las Vegas, NV on May 29, 2010
Encore beach club i Las Vegas
 
o
Martin Garrix kommer spela på den här klubben Omnia, dagen efter min födelsedag

Jag är så taggad! Äntligen får jag min resa till New York som inte blev av i Juni och som jag trånat så länge efter, och att jag faktiskt kommer fira min 21 års dag i Las Vegas kan jag typ fortfarande inte fatta. Kan ej förstå att vi ska på ett stort poolparty på min födelsedag och att Martin Garrix spelar dagen efter heller.

Är ni sugna på att joina ett hejdundrande Birthday Bash i Vegas så kommer vi vara där 24e-28e Sep. Finns flyg för 4000kr tur och retur Stockholm-Vegas. Men glöm ej att ni måste vara 21!

Ses snart NYC och Vegas!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna