f4_53a7e3e1ddf2b30211a2705fBilder lånade av Alicia

Eftersom att jag älskar min Stella Mccartney look a like väska så jäkla mycket så har jag bestämt mig för att kika på en äkta Stella Mccartney när vi åker till New York. Vill verkligen ha modellen Falabella Fold Over Tote då du antingen kan ha den modellen hängandes över axeln eller på axeln, vilket jag älskar. Men kan ej bestämma mig för vilken färg jag vill ha på väskan eller på banden.

Jag är en periodare när det kommer till om jag bär guld eller silver så vet liksom inte vad jag ska köra på. Är helt insnöad på guld just nu, men tycker att det är så fräscht med silver då det nästan aldrig kan se dåligt ut som guld kan göra ibland. Och när det kommer till färgen på väskan är jag också helt obeslutsam. Jag älskar verkligen min look a like som är svart och guld men grått och beige är också såååå snyggt.

Hjälp mig, vad tycker ni?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna