Idag har jag påbörjat en 9 dagars detox med Aloe Vera och jag tänkte att det kan vara kul för er att följa med mig på resan. Dag 1 är avklarad och det har inte alls varit jobbigt trots att jag bara druckit vätskor hela dagen. Men det har tyvärr inte varit goda shaker som jag hade hoppats på… Aloe Vera Gelén som jag blandat ut med vatten och druckit hela 4 gånger idag är inte nådig, så den har jag lite svårt för… Men det är bara och köra på!!

Imorgon ska jag också endast dricka vätskor men sen får jag börja äta och ni förstår inte hur mycket jag ser fram emot det. Man uppskattar mat på ett helt annat sätt när man gör sådana här detoxs, det är helt sjukt.

Ringde mamma förut när jag var på affären för att köpa mjölk till en av shakerna. Hon frågade hur detoxen gick och om jag var hungrig och jag svarade att jag önskade att jag kunde få äta något åtminstone de två första dagarna. Varpå hon svarar att jag visst fick det om jag ville. Och jag tror inte ni förstår hur glad jag blev. Man får nämligen äta litegrann om man verkligen vill och behöver under dessa två första dagar men endast något ifrån en speciell lista som finns i programmet. Och jag kan säga såhär, päronet jag åt från Ica var det godaste päronet jag ätit i hela mitt liv haha.

Senast överförda12

Jag gillar egentligen inte quick ficks utan tror på att hitta en livsstil och en balans som passar en själv när det kommer till kost och träning. En balans som man kan bibehålla livet ut liksom. Men ibland när jag vill ha en ny start eller bara komma igång ordentligt så kan jag tycka att det är skönt att sätta igång strikt och stenhårt en kortare period bara för att komma in i det och bara för att få en kick start. Jag gör därför den här detoxen för att rensa ur all skit jag har just nu i kroppen efter det senaste halvåret men också för att jag gillar att ge mig på utmaningar för att bevisa för mig själv att jag klarar disciplinen.

Det ska bli så skönt att sätta igång igen. För som ni vet har jag sedan jag flyttade till Australien pendlat i vikt något otroligt fram och tillbaka vilket varken varit roligt eller hälsosamt, så nu känner jag att det är dags att jag hittar min balans igen som jag hade innan jag flyttade dit. För det är viktigt för mig att tänka på min hälsa och att ta hand om mig själv och min kropp. Men det viktigaste för mig är att göra det på ett hälsosamt sätt som passar mig och min livsstil.

Nu kör vi, bara 8 dagar kvar…

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna