Senast överförda7

DSC05691

Nu tänkte jag snacka lite inredningstjaffs med er….

Har ju samlat på mig en del Gynning glas genom åren men eftersom att jag inte hade alla designer i både rödvin och vittvinsglas så gick jag och köpte mig ett par glas som jag saknade häromdagen. Har därför numera 5 av 9 stycken olika designer i både rödvin och vittvinsglas. Och tänker typ att 6 st designer får räcka. Är väldigt sugen på en av de nya som kommit ut.

Ser framför mig hur fint det kommer bli att duka med både rödvin och vittvinsglas i samma design sen när det vankas middag hemma hos mig. Visst? Skulle hemskt gärna vilja ha champagneglasen också i de fem designerna jag har, men det får jag önska mig när jag fyller år och till julklapp.

Läste ni noggrant den sista meningen mamma och pappa? Haha

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna