Idag släpptes det mest personliga och längsta avsnittet någonsin av Måndagspepp. Vi pratar om familjerelationer och öppnar upp oss helt om våra relationer till vår familj och hur vi haft det och tyckt varit jobbigt osv. Vi ringer även ett spontant väldigt känslosamt samtal i podden där både jag, Ellinor och personen vi ringer började gråta.

Har fått otroligt mycket respons på Twitter angående dagens avsnitt och de verkar som att det är många som har svårt att hålla tårarna tillbaka. Vi släpper även en tråkig nyhet i dagens avsnitt men även en liten extra grej också. Ni hittar avsnittet som vanligt under namnet Måndagspepp på Itunes, Podcasterappen och här.

Hoppas ni gillar det <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna