Kickade off helgen med lite frozen yoghurt på Chillbox tillsammans med två fantastiskt söta bloggläsare. De hade precis fått i uppdrag att börja förändra marknadsföringstänket kring Chillbox Sverige så de bjöd därför med mig på lite yoghurt och smoothies för att höra vad jag tyckte om Chillbox utbud och produkter.

Så gulliga och trevliga tjejer, vi satt länge och pratade om allt mellan himmel och jord och gottade oss. Sen så åkte jag lite spontant ner till Norrköping och Söderköping med min syster och hennes kompis för att hänga med mina vänner och påbörja Aloe Vera detoxen.

DSC05873

DSC05878

Och nu har jag precis kommit hem igen, så tänkte ta en dusch och packa upp min resväska eftersom att jag får ångest bara av att titta på den. Som jag nämt tidigare så börjar jag bli galen på att bo i resväskor numera. Har dock haft en riktigt mysig långhelg med alla mina kompisar, så att bära samma klänning flera kvällar i rad och gå runt i skrynkliga kläder har jag liksom kunnat stå ut med ändå.

Imorse hann jag till och med äta en lång och mysig frukost tillsammans med Moa och Bea hemma hos Bea. Det blev jordgubbar och chokladshake för min del eftersom att jag detoxar men de gottade i sig frallor, juice, kvarg och en massa annat mumsigt.

DSC05865

DSC05869

Om ni aldrig besökt Söderköping på sommaren förresten så måste ni göra det! Det är så mysigt att strosa runt längs kanalen och äta glass på Göta Glass eller middag på La Uva. Gick till Göta Glass med mina killkompisar en kväll häromdagen och ovan ser ni bilder från det.

Ni minns väl att jag jobbat där till och med? Och ni har väl inte heller missat att de har den godaste glassen någonsin eftersom att den är egengjord nere i källaren. De gör även mjukglass och den är helt amazeballs!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna