Är så glad för har precis bokat en resa till Kroatien om 1,5 vecka med Ellinor. Och det är inte vilken resa som helst utan vi kommer åka ner dit för att segla i en hel vecka tillsammans med Sail Croatia. Förstår ni hur fantastiskt det kommer bli? Öarna vi kommer besöka är Hvar, Korcula, Mljet, Dubrovnik och Makarska så om ni har tips på saker vi bör se eller göra på varje destination skulle uppskattas det jättemycket!

Ska bli så förbannat skönt att få ligga lite i solen eftersom att vädret inte varit det bästa. Men framförallt så ska det bli härligt att bara komma bort en vecka och slappna av lite. Det kommer bli kul att se om Kroatien verkligen är så fantastiskt som alla säger också. Men det tvivlar jag inte en sekund på. See you soon Croatia!

Inlägg i samarbete med Sail Croatia

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna