DSC05933

Får alltid frågor kring vad jag har på läpparna så tänkte dra det en gång för alla. Jag använder alltid läppglans och gärna med en naturlig rosa färg. Dessa två är mina favoritläppglans all times så måste bara tipsa er om dem.

Det till vänster kommer från Clarins (direktlänk), jag använder färg 02 och hållbarheten på det här är otroligt. Vet att detta läppglans är en favorit bland väldigt väldigt många. Så det är verkligen ett säkert kort trots att det är lite dyrare.

Läppglanset till höger från NYX (direktlänk) har jag precis funnit and I love it already, det smakar gott, känns härligt att lägga på och har en superfin färg. Det håller inte alls lika länge som Clarins läppglans men kostar mindre och är en riktigt bra budget variant. Här använder jag färg creme brulee.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna