DSC05899

Förutom att lyssna på Måndagspepp så måste ni börja lyssna på P3 Dokumentär. Det finns så många bra och intressanta program där som är perfekta att lyssna på när man ligger på stranden och solar eller i skuggan i en hängmatta och slappnar av.

Jag har lyssnat på en del nu i sommar men måste tipsa speciellt om Hagamannen, Knutbydramat, Mordet på Therese Johansson Rojo och Instagramupploppen i Göteborg. Riktigt intressanta och bra.

På tal om min och Ellinors podcast Måndagspepp så har ni väl inte missat att vi från och med idag tar ett litet uppehåll för säsongen men oroa er inte, vi är snart tillbaka! Så länge kan ni lyssna på ett litet bonusavsnitt på 4 minuter som vår manager klippte ihop igår. Ni hittar det här.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna