thailand_celedonvilla_24

Jag har bestämt mig för att stanna hemma i Sverige i höst för att kunna jobba ordentligt och aktivt med bloggen, samarbeten och mina sociala medier. Och så får vi se om det blir en lägenhet i Stockholm eller inte men oavsett så vill jag verkligen åka utomlands en månad i varje fall för att klara av vintern.

Nu i September ska jag ju till New York, Vegas och några länder i Sydamerika men eftersom att jag troligtvis kommer åka hem i slutet av Oktober så känner jag att jag måste ha någon mer resa inplanerad i Januari-Februari någon gång, eftersom att det är den jobbigaste tiden på året.

thailand-island-boat-landscape-wide

World___Thailand_Elephant_bathing_in_the_resort_of_Chiang_Rai__Thailand_061869_

thailand-isla-de-phuket-phiphile

Har varit inne lite på att åka tillbaka och hälsa på alla i Australien men sen fick jag världens dille på Thailand. Tänk er att hyra en lyxigare villa tillsammans med ett gäng kompisar i Thailand liksom? Det vore ju bara så himla roligt plus att det är sjukt billigt att hyra en villa i Thai (!!!!)

Jag har länge varit otroligt skeptisk till Thailand eftersom att varenda svensk varit där och det är otroligt turistigt men har på senare bara blivit mer och mer sugen på att åka dit eftersom att det verkar helt fantastiskt fint. När jag kollar på bilder från andra som varit där tror jag knappt mina ögon ibland.

Cocktails-2

FN_Grilled-Meat-Opener_s4x3

Förstå så mysigt och härligt att bara hänga ett gäng kompisar i ett fint hus i Thailand i en vecka eller så ändå. Dricka drinkar vid poolen, laga god mat, spela spel, sola, bada, lyssna på musik, sitta uppe länge på nätterna och dricka vin och bara vara, skratta och hänga.

Finns det ens något bättre än att det är varmt och man är med ett gäng vänner man har jätteroligt tillsammans med och dricker några glas vin tillsammans? Jag tror inte det. Det är livet <3thailand_celedonvilla_07

thailand_celedonvilla_20

thailand_celedonvilla_08

thailand_celedonvilla_22_WP

Villan ni sett bilderna här i inlägget ligger i Koh Samui och kostar liksom mellan $1,000 – $1,800 / natten vilket inte blir så mycket om man delar det på 8 personer. Då det finns 4 stora dubbelsängar i huset. Man kan ju till och med bo fler där säkert. Jag hade kunnat offra mig att sova en natt utomhus i en av sofforna vid poolen haha!

Vet att det finns mycket billigare ställen också men tyckte bara att den här villan var helt fantastiskt. Klicka här om ni vill komma direkt till uthyrningssidan för fler bilder osv. Någon som har bra tips på sidor där man kan hyra villor i Thailand förresten? Skulle verkligen vilja börja kika runt lite.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna