DSC05972

DSC05970

Idag drack jag en äpple och kanelshake till lunch. Den blev så jäkla god. Måste börja använda äpple och kanel i mina vardagliga smoothies framöver för wow vad jag gillade det. Det enda du behöver är 2,5-3dl solhavre, ett äpple, en skopa Aloe Vera Forever Ultra Vanilj och 1/2 tsk kanel. Att det endast är idag och morgondagen kvar av min Detox förövrigt känns så himla härligt. Är så stolt och imponerad över att jag klarat det här för helt ärligt så var jag lite halvskeptisk där för några dagar sedan och funderade på att strunta i allt. Men nu är jag snart i mål.

Om man ska klara en sådan här Detox som jag snart har gjort är det viktigt att man är målmedveten och inte fuskar minsta lilla. För så fort man tänjer på gränserna litegrann så kommer det tillslut gå utför och så kommer du inte klara det. Man måste vara disciplinerad och stenhård.

När jag och min kompis Bea hade en personlig tränare och gick på ett strikt kostschema i två månader för några år sedan så gick vi in för det stenhårt första månaden, vilket gick jättebra. Men sen blev det så långtråkigt och svårt och så gick det bara utför, för då började vi med att äta yoghurt istället för kvarg på morgonen och tillslut så eskalerade det hela med två ätardagar istället för en. Med andra ord, gör det helhjärtat or it won’t work.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna