Vill man förändra något i sitt liv så ska man börja med att förändra sina tankar. Positiva tankar ger ett positivt liv. Det är ju trots allt din inställning till saker och ting som bestämmer hur det blir. Tror ni inte det? Jag tror faktiskt inte att det är så mycket svårare än så.

Jag får mycket frågor kring hur man ska göra för att förändra sitt liv till det bättre? Hur man ska tänka för att bli positivare osv. Har därför gjort en liten lista åt er där jag listar mina bästa tips till hur man ska göra och tänka för att få ett positivare liv.

1. Försök att se en lärdom i allt som händer. Om något jobbigt händer så ska du försöka se det som en utmaning du ska klara av och ta lärdom av.

2. Lägg inte energi på det du INTE har. Utan stanna upp och njut av det du faktiskt har istället. Det är onödigt att lägga energi på att vara avundsjuk på andra. Se istället till att du också ska skaffa dig det dom du avundas har och fokusera på det.

Documents

3. Lev i nuet, varje dag och sluta upp med att leva i det förflutna. Det som har hänt, har hänt och det kan du inte göra något åt. Du kan lära dig av det men du måste också kunna släppa taget och istället fokusera på nuet och framtiden.

4. Omge dig själv med positiva människor som får dig att må bra. Får dig att le, får dig att skratta och som tycker om dig precis som du är. Människor som du kan vara dig själv med.

5. Omvandla dina tankar. Så fort du kommer på dig själv med att tänka negativa tankar är det bara att försöka omvandla det till något positivt. Försök hitta något bra i det dåliga.

?????????????????

6. Visualisera det du vill ha. Om man är missnöjd över hur ens liv ser ut så är det vanligaste felet vi gör att fokusera på det som är så dåligt och jobbigt. När det man i själva verket ska lägga energin på är hur man vill att det ska vara och vad man vill förändra.

7. Var snäll mot dig själv. Peppa dig själv, uppmuntra dig själv och ge komplimanger till dig själv. Det är så onödigt att lägga energi, tid och tankar på att klanka ner på dig själv.

8. Försök hitta något positivt i varje dag. Trots att du vissa dagar behöver leta lite mer.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna