1443_356_z

1443_363_z

1443_349_z

Håller på och letar boende i Vegas at the moment men vet inte riktigt vart man ska bo. What I love about Vegas tho är att man verkligen kan bo lyxigt till så bra priser. Jag har kollat en del på det 5 stjärniga hotellet The Venetian då jag tycker det ser helt magiskt ut och ligger vid den mysiga Venedig uppbyggnaden. Jag menar kolla poolen ovan (!!!)

Men sen slog det mig att det säkert inte bor så mycket yngre där. Vi vill ju bo någonstans där det är bra drag vid poolen men fortfarande fint. Så tänkte kolla med er om ni har några tips? Cosmopolitan har vi nog inte råd med, men som jag förstått det så ska MGM vara rätt bra för oss yngre? Vad tror ni? Har ni några tips?

Någon som vet om inträde till MGM’s Wet Republic poolpartyn ingår när man bor på MGM också förresten? Kram på er!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna