Jag har aldrig riktigt fattat om Johan Falk varit en serie eller olika fristående filmer förrän jag förra veckan kollade igenom hela 4 stycken Falk Filmer och blev otroligt överraskad. Jag hade ingen aning om att de var så jäkla bra. Brukar ha lite svårt för svenska filmer men Johan Falk produktionerna känns inte svenska någonstans.

Om ni inte har sett Johan Falk filmerna bör ni kolla på dem genast. De är så bra. Jag lovar att ni inte kommer bli besvikna. Synd bara att Joel Kinnaman bara är med i de första produktionerna, för han är ju sååååå bra och såååå snygg haha.

Såg precis den sista filmen ”slutet” och herregud säger jag bara. Satt på helspänn hela jäkla filmen och när den sen var slut så bara brast jag ut i tårar. Och nu känner jag mig helt tom… Jättekonstigt. Men wow vilken film. 

Happy Saturday!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna