DSC05947

Efter 8 månader i Australien så blev mitt hår alldeles förstört. Troligtvis av allt saltvatten och solljus det utsattes för men mycket också för att jag använde helt fel produkter för mitt hår. Jag tog liksom billigaste möjliga och hoppades på det bästa.

Sist jag var hos Gabby på Bangerhead och klippte mig så frågade jag därför henne vilka produkter hon tyckte att jag skulle använda och blev då rekommenderad Kérastase för mitt blonda rätt slitna och tunnare hår.

DSC05948

Jag köpte både Schampoo och Balsam från Bangerhead och har använt det i tre veckor hittills och älskar produkterna redan. Har ett värmeskydd från samma serie och är helt besatt i det också så kände bara att jag ville tipsa er om Kérastases hårprodukter.

Min favorit inom hår har som ni vet alltid varit Redken men jag kände att det var dags att testa något nytt nu och tydligen ska Kérastase vara minst lika bra som Redken. Sen beror det ju självklart på vilket typ av behov man har osv.

DSC05946

Köpte även den här oljan som jag har hört ska vara helt FANTASTISK då den ska ge otroligt fin glans och vara grymt vårdande. Man kan till och med använda den som hårinpackning vilket jag tänkte testa mig på ikväll.

Som sagt så har jag köpt detta på Bangerhead för er som undrar. Jag köper i princip alla mina hår och hudvårdsprodukter där då jag tycker de har de bästa utbudet plus att jag älskar att internetshoppa haha.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna