DSC06020

Senast överförda1

DSC06032

DSC06028

Senast överförda2

DSC06025

DSC06016

Gick upp klockan sex imorse och började förbereda för min systers födelsedag. Hade nämligen bestämt mig för att överraska henne med frukost imorse och inte bara frukost utan hade bjudit hit några av hennes kompisar också. Så efter tre timmars förberedelse och matlagning så kom hon ner för trappen och blev jätteöverraskad och superglad.

Sen gav jag henne blommor, ett par Marc Jacobs örhängen och fri shopping med mig någon dag på stan. Var med andra ord rätt generös i år.. Men tycker verkligen att det är så svårt att ge min syster presenter för hon vill liksom aldrig ha något speciellt. Tycker ändå att jag lyckades rätt bra i år dock för vet att hon alltid vill ha nya kläder eller skor och så vet jag att hon ÄLSKAR mina Marc Jacobs örhängen som jag köpte för ett par dagar sedan, så gav henne dem istället.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna